مزایای پوشش پارچه ای دیوار نسبت به رنگ و کاغذ دیواری و سایر پوششهای رایج دیوار

امروزه پوشش دیوار یکی از ابزارهای مناسب طراحی داخلی در دست طراحان بوده و دیگر رنگ و یا کاغذ دیواری نمی تواند پاسخگوی نیازهای طراحان برای طراحی های منحصر به فرد باشد. از معایب پوششهای رنگ و کاغذ دیواری می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

 1- طول عمر نسبتاً پایین رنگ و کاغذ دیواری حتی کاغذ دیواری های پارچه ای و کاغذ دیواری های مخملی و انواع کاغذ دیواری های آلمانی و کاغذ دیواری های بلژیکی به نسبت پوشش پارچه ای دیوار (پارچه کوبی)

 2- استفاده گسترده از پوششهای رنگ ، کاغذ دیواری ، بلکا ، استیکر و پوستر های دیواری و ديوار پوشهای PVC (که میتوان انواع آن را از طریق خرید اینترنتی سفارش داد) در مکانهای عمومی و خصوصی که باعث رواج آن در تمامی سطوح مصرف کنندگان گردیده است و جنبه منحصر به فرد بودن و لوکس بودن تزئینات داخلی را از بین برده است.

 3- عدم جذب  انعکاس صدا در سالنها و تالارها با پوشش رنگ و کاغذ دیواری

 4- تحمیل هزینه های زیر سازی(دیوارهای گچی تراز و صاف و یکدست و بتونه کاری شده و روغن خورده) جهت نصب کاغذ دیواری و یا رنگ

 5- آلودگی محیط در هنگام رنگ آمیزی و بوی نامطبوع رنگ تا مدتی پس از رنگ آمیزی

 6- عدم پوشش ترکهای موجود روی دیوار در زیر کار و یا ترکهایی که پس از نصب مجدداً ظاهر می گردند

 7-عدم تحمل ضربه و یا فشارهایی (مانند لک و فرورفتگی و خراش بر روی کاغذ دیواری و رنگ) که پس از استفاده ممکن است بر روی دیوار اعمال گردد که در دیوارها با پوشش پارچه ای به دلیل استفاده از لایی یا نمد الیاف ویسکوز و نرمی دیوار، این ضربات و فشارها بر دیوار بی اثر خواهند بود.

 8-ورآمدگی و کنده شدن کاغذ دیواری پس از اولین شستشوی آن

 9- هزینه بسیار بالای کاغذ دیواری های پارچه ای به نسبت پارچه کوبی(دیوار کوبی یا یارچه کشی روی دیوار)

10- ایجاد معایب گسترده بر روی دیوار پس از کندن کاغذ دیواری و باقی ماندن ذرات کاغذ و چسب بر روی دیوار که معمولاً هزینه مجدد رنگ و بتونه کاری را به استفاده کننده تحمیل می کند.

11- امکان نصب پارچه بر روی دیوارهای سیمانی و سرامیکی بدون نیاز به تخریب.

 

روش نصب پارچه بر روی دیوار(پارچه کوبی و یا دیوارکوب پارچه ای): 

هدف ما بهبود نصب پارچه روی دیوار به صورت تکنیکی بوده است، حال در مجموعه ما این کار توسعه یافته، بصورتی که پارچه های قابل ملاحظه بر روی دیوار کاملا کشیده شده و لبه های انتهایی پارچه روی دیوار کاملا تمیز و بدون استفاده از نوار و طناب سرمه نصب میشود.سیستم نصب پارچه به صورتی می باشد که 3 میلیمتر از دیوار بطور یکسان و بدون برآمدگی با نمد بهداشتی الیاف لایکو پوشیده میشود  که بعنوان لایه زیر کار جهت نصب هر چه بهتر آن و نرمی دیوار و ضد صدا  و ضدگرما و سرما بودن و ماندگاری هرچه بیشتر پارچه بر روی دیوار استفاده می گردد.

متناسب با فضا از هر نوع پارچه ای اعم از تافته ، کتان ، مخمل و ...با تنوع طرح و رنگ که در مبلمان و پرده و ... استفاده میگردد میتوان به عنوان پارچه های دیوار نیز استفاده نمود .

 

انواع روشهای نصب پارچه و یا پارچه کوبی روی دیوار

  • روش پارچه کوبی قدیمی یا کلاسیک: در این روش که در زمانهای گذشته و در قرون 18 و 19 به دلیل نبود تکنولوژی های امروزی استفاده میشده، از میخ های سرپهن فولادی و در این اواخر از سوزن منگنه برای نصب پارچه بر روی دیوار استفاده میشده و معمولا پارچه  در قابهای چوبی و یا گچی توسط میخ و یا سوزن منگنه نصب میگردیده و پس از اتمام نصب لبه های پارچه برش خورده و میخ ها و سوزنها بوسیله طناب سرمه و یا نوار پوشانده میشد.  در این روش پارچه ها به خوبی کشیده نمیشوند مخصوصا در مورد پارچه های ابریشمی پس از مدتی این پارچه ها شل شده و روی دیوار چروک می شوند.

  • روش پارچه کوبی مدرن: این روش در قرن بیستم و با اختراع  ابزارهای جدید رویه کوبی با بهره گیری از روش کلاسیک و به روز آوری روشهای قدیمی بوجود آمد که به این روش Clean edge system یا روش لبه ی تمیز گفته میشود. این روش در حال حاضر در کشورهای اروپایی و آمریکا و استرالیا اجرا می گردد. در این روش دیگر از میخ و یا منگنه برای ثابت کردن پارچه استفاده نمی شود بلکه از طریق برگردان کردن پارچه ها بوسیله زوارهایی که در زیر کار نصب میشود لبه های تمیز و با دوام در انتهای دیوارها ایجاد میگردد. در این روش پارچه در بالاترین حد ممکن کشیده میشود و با گذشت زمان شل نشده و چروک نمیگردد. گروه طراحی و دکوراسیون باروک با بهبود این روش و استفاده از روشهای خلاقانه بهترین خدمات پارچه کوبی را به شما دوستان ارایه می دهد.

  • روش پنل های پارچه ای دیواری: این روش به نوعی پارچه کوبی مینیمال محسوب میگردد و در طرح های مدرن و لوکس امروزی به چشم میخورد. از این پنل ها برای هدبرد تخت و یا فضای نشیمن و اطراف شومینه های مدرن میتوان استفاده کرد.در این روش دیوار به تعدادی از پنل ها با سایزهای دلخواه با نظر طراح تقسیم میشود سپس بوسیله روشهای رویه کوبی با پارچه های مختلف از جمله کتان، مخمل، چرم و یا ابریشم روکش میگردد و سپس بدون استفاده از میخ و با استفاده از روشهای خلاقانه بر روی دیوار به صورت منظم نصب می شوند. گروه طراحی و دکوراسیون داخلی باروک بهترین خدمات را در خصوص طراحی و نصب پنل های پارچه ای ارایه می دهد.

 

فواید پارچه کشی(پارچه کوبی) روی دیوار

  • جنبه زیبایی منحصر بودن و تک بودن تزئینات

  • استفاده از اصیل ترین و لوکس ترین روشها برای پوشش دیوار

  • امکان انتخاب پارچه های متنوع با جذاب ترین رنگها و طرح ها

  • امکان انتخاب هماهنگ پوشش دیوار با مبلمان، پرده، روتختی و ...

  • عایق صدا و جلوگیری از انعکاس صدا در سالن های بزرگ و همچنین جهت جلوگیری از خروج صدا از دیوار مشترک آپارتمانها و قابل استفاده جهت آکوستیک نمودن اتاق تلویزیون و اتاق موسیقی. همچنین برای عملکرد بالاتر می توان از عایق های صوتی چسب دار که با تزریق نیتروژن و دانسیته بالا عملکرد بهتری ایجاد می کنند در زیر کار استفاده نمود.

  • عایق سرما و گرما در دیوارهای ساختمان که در مجاورت مستقیم با آفتاب و یا سرما هستند

  • در مورد دیوار های ساختمانها با مشکل ترک های دائمی، پارچه کشی روی دیوار به عنوان یک راه حل مناسب کاملا دیوار و ترکهای آن را پوشش میدهد و با گذشت زمان در مقایسه با پوشش های دیگر (رنگ و کاغذ دیواری که بعد از گذشت چند هفته ترکهای دیوار ظاهر می گردد) ترک های دیوار به هیچ وجه بر روی دیوار آشکار نمی گردند.

  • امکان تعویض و یا ترمیم پارچه های دیوار به طور مجزا

  • ماندگاری و استحکام بالای آن (عمر مفید حداقل 15 سال)

 

مقالات و مطالب مرتبط

تاریخچه پارچه های داماسک:

داماسک که در حقیقت از واژه عربی دمسق و یا دمشق گرفته شده است به نوعی از پارچه سوریه ای گفته می شود شامل ابریشم، پشم، کتان، پنبه و الیاف مصنوعی با یک الگوی بافته شده به صورت گلدار و نقوش برجسته و یا مسطح...ادامه مطلب

پیدایش ترک در ساختمان (Occurrence crack building)

پیدایش ترک در ساختمان افت پی بر اثر عواملی همچون رطوبت و فشارهای وارده از طبقات ، بی مقاومتی خاک و عملکردهای آن پیش می آید . همچنین نوع مصالح مصرفی و اجرای غیر فنی ، سبب نشست های پی می شود . در مجموع ، بر اثر حرکات زمین ، اسکلت بنا حرکت می کند و شکست های مختلف که شامل ترک های عمیق و یا معمولی و در مواردی به شکل مویی است ، نمایان می شود.... ادامه مطلب

نگاهی بر سیر تحول تاریخی طراحی مبلمان از دیدگاه سبک‌شناختی مبلمان کلاسیک

مبلمان از آن رو که بازتابی از فرهنگ و هنر یک سرزمین و نمادی از شأن و منزلت اجتماعی افراد به شمار می‌رود، در گذر تاریخ، نمایانگر طیف متنوعی از سبک‌های طراحی بوده است. هرچند که توسعه‌ی صنعتی جوامع و پیدایش نهادهای مدنی نوین، تحولی عمده در سبک‌های طراحی و تولید مبلمان ایجاد کرده است اما ....ادامه مطلب

 

عایق های صوتی دانسیته بالا با تزریق نیتروژن

ترکهای دائمی دیوار

اجرای تایل پارچه ای به صورت کلاسیک لابی مجلل در فرمانیه

اجرای تایل پارچه ای به صورت مدرن سالن کنفرانس رامک خودرو

نصب پارچه بر روی دیوار سیمانی

پروژه قو الماس خاورمیانه

 

تبدیل آشپزخانه به اتاق کودک بدون تخریب

 

 
 

کلیه حقوق استفاده از عکسها و مطالب وب سایت برای گروه طراحی و دکوراسیون داخلی باروک محفوظ است.